U bent hier

Home

Rebus Geraardsbergen wint €500 met verkeersveilige inspanningen!

Rebus Geraardsbergen wint €500 met verkeersveilige inspanningen!

Ruim 20 lokale sportclubs zonden Sport & Verkeer foto's en verslagjes op van hun verkeersveilige inspanningen. Aandacht voor zichtbaarheid, stimuleren van duurzame verplaatsingen van en naar de club of heuse sensibiliserende campagnes... Sport & Verkeer is onder de indruk! Midden november werd uit die inzendingen ook een winnaar geloot. De onschuldige hand haalde Rebus uit Geraardsbergen te voorschijn. Zij ontvangen uit handen van Sport & Verkeer de waardebon van € 500 (mogelijk gemaakt door www.sportverkeer.be, waarvoor dank!).

Rebus ging zelf aan de slag op een bospad aan te leggen die zo in het centrum van de stad een veilige verbinding maakt tussen een school en recreatiedomein. De sport- en bewegingsvereniging speelt nog met ambitieuze plannen om te werken aan verkeersveilige verbindingen... Alle inspirerende voorbeelden die Sport & Verkeer mochten ontvangen verschijnen binnenkort op deze site! 

Benieuwd naar de ‘Sport & Verkeer’-facebookpagina? Word onze vriend! Geen facebook? Mailen kan ook naar info@sportenverkeer.be.